On The Beach

3 Responses to “On The Beach”

  1. Eric

    Een verrassende en sprekende fotoset… stijlvol, boeiend en intrigerend om naar te kijken, fijn om te ‘lezen’ over het leven zoals het zich in z’n geheel manifesteert op een strookje strand… Ligt het aan mij, of zie ik, tenzij waar er kinderen in het verhaal betrokken zijn, vooral iets van verveling? Is het strand hier een vlucht, weg van de grote vragen des levens? Of komen die net vooral in hun onafwendbare verschijning en omvang af op de kolonisten van het marginale zand, aan de rand van het leven… Heb ook eens wat van Martin Parr bekeken. Lijkt me qua gevoel meer gevarieerd, meer ludiek,… en meer oppervlakkig. Knap, Leo!

    Reply
  2. Chris

    onbezorgde mensen, vakantie en strand en een mooie stad…de timing om dit te posten, enkele dagen voor de aanslag is verbijsterend. Het lijkt wel alsof je het verleden hebt gevat, want kan Nice nog ooit zo onbezorgd zijn?

    Reply

Do leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: